SOS Dolfijn vertrekt naar Noordzeekust

SOS Dolfijn verlaat per 1 januari het terrein van het Dolfinarium. Momenteel is de stichting op zoek naar een nieuw onderkomen en in gesprek met meerdere partijen. Als met één van deze partijen een akkoord wordt bereikt verhuist de stichting naar de Noordzeekust.

Eerder dit jaar werd bekend dat Stichting SOS Dolfijn het Dolfinarium zal verlaten. Het opvangcentrum geeft aan dat zij te vaak verward worden met het park, dat zou de ontwikkeling van SOS Dolfijn in de weg staan. Daarop besloot de stichting vanaf 2017 een nieuw onderkomen te zoeken. Eerder waren er al besprekingen om te verhuizen naar het terrein van Ecomare, maar dat bleek niet haalbaar.

Directeur Eligius Everaarts verwacht dat er in het eerste kwartaal van 2017 duidelijkheid komt over de verhuizing.

Reacties zijn gesloten.