Ecomare en PR

Menig geïnteresseerde heeft het vast wel eens gelezen: de berichten op de website van Ecomare. Terwijl menig zeezoogdierenpark onder druk ligt bonjourt Ecomare alles op haar site, lijkend niet na te denken over de gevolgen. In juni vorig jaar plaatste Ecomare nog een bericht over de liefdesperikelen bij de bruinvissen en de mogelijke kans op jonge bruinvissen. Echter nadat het vrouwelijke dier vorig week verhuisde schrijft het park opeens dat “Ecomare niet wil dat de bruinvissen zich gaan voortplanten”. Ook heeft het park een officiële waarneming van een walrus in 2012 in Camperduin op haar website staan. Deze waarneming is echter nooit bewezen of vastgelegd, het bleek zelfs meerdere keren om een grote grijze zeehond te gaan. Dan hebben we nog het stuk waarin Ecomare medewerkers stonden te janken naast bultrug Johanna, geen getuigenis van professionaliteit.  De vrijgevigheid van informatie en aandacht voor educatie siert Ecomare wellicht, of het altijd goed uitpakt is de vraag.

Reacties zijn gesloten.