Zoo Kolmarden reageert op activisten

Op menig Facebookpagina van dolfinaria wil een activist nog wel eens eindeloos negativiteit spreiden. Zoo Kolmarden haakt daar vrijwel direct op in, wat voor rust zorgt.
Het Deense park geeft in tegenstelling tot vele andere dolfinaria reactie op berichten van activisten en lijkt daarmee rust te bewerkstelligen. Sommige dolfinaria verwijderen zelfs als katten in het nauw reacties van activisten en blokkeren deze.
Het Deense park gaat vrijwel in op alle negatieve reacties van activisten en lijkt hen daarmee soms een hak te zetten of in ieder geval een genuanceerder beeld te geven. Onder andere over de nieuwe show die het park vanaf april opvoert was onduidelijkheid. De show die de naam “Las Vegas-show” draagt zou volgens activisten niet educatief zijn. Het park gaf aan dat het juist een show zou worden over de slechte toestand van de aarde en daarmee wel educatief zou zijn. Ook na een reactie over het aantal overleden dolfijnen in Kolmarden reageerde het park en nuanceerde dit direct.

Reacties zijn gesloten.