Dolfinarium stopt met dolfijnenshow

Het Dolfinarium stopt tijdelijk met haar dolfijnenshow Oceanica. Vanaf 16 oktober is er in de bekende Koepel geen voorstelling meer te zien, dit naar aanleiding van de maximaal gestelde capaciteit voor binnen locaties. 

Afgelopen dinsdag werd bekend dat vanaf woensdagavond in publieke binnen locaties een maximum van dertig personen geldt. Dit in verband met de bestrijding van het coronavirus. Omdat het theater, dat normaal gesproken plaats biedt aan 2100 gasten, wordt gezien als een binnen locatie zijn voorstellingen niet langer mogelijk. Vandaag werden er echter nog wel voorstellingen gegeven in het dolfijnentheater.

Gasten die een kaartje gekocht hebben ontvangen vanaf nu een kortingsbon van 10 euro om volgend jaar alsnog terug te komen. In het buitenverblijf, de Dolfijnendelta, kunnen gasten nog steeds tuimelaardolfijnen actie zien. Dat gebied blijft vooralsnog toegankelijk.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>