Zeeleeuwenshow in Dolfinarium maakt plaats voor educatieve voorstelling


Het Dolfinarium in Harderwijk test komende periode met een meer educatieve voorstelling in haar zeeleeuwentheater. De wijziging lijkt een gevolg van de nieuwe koers van het park.

Tijdens zogenaamde try-outs vertellen dierverzorgers van het park met behulp van een beeldscherm meer over de Californische zeeleeuw. Een andere verzorger laat nog steeds diverse gedragingen zien met de dieren. Sinds 2016 was de zeeleeuwenshow ‘Avontureneiland en het magische amulet’ in het park te zien. Die voorstelling is sinds dit seizoen niet meer te zien.

Nadat het Dolfinarium in 2015 werd overgenomen door het Spaanse Aspro Parks is een andere koers ingezet. Een gevolg daarvan is de bouw van een waterpark en een nieuwe dolfijnenshow. Sinds twee jaar maakt  het park weer winst, een gevolg van grote bezuinigingen.

Reacties zijn gesloten.