Dolfinarium maakt voor tweede jaar op rij weer winst

Het Dolfinarium in Harderwijk heeft een goed seizoen achter de rug met stijgende bezoekersaantallen. Ook schrijft het park weer zwarte cijfers, aldus woordvoerder Taco Rietveld. 

Het nieuwe waterpark slaat gigantisch aan, aldus de woordvoerder van het Harderwijkse zeezoogdierenpark. Daardoor zou het park de afgelopen twee jaar meer bezoekers hebben getrokken. Hoeveel bezoekers er kwamen, wil het park niet zeggen. Verder zegt hij dat een nieuwe diersoort geen publiekstrekker zal zijn. Eerder was de eigenaar van het park, Aspro, al van plan afscheid te nemen van de bruinvissen in het park. Dat plan ging uiteindelijk niet door.

Sinds 2014 ging het niet goed met het Dolfinarium. Het verlies liep op tot bijna 4 miljoen euro in 2015. In 2018 maakte het park voor het eerst sinds jaren weer een beetje winst, nadat het er een grondige reorganisatie plaatsvond.

Reacties zijn gesloten.