Dit wordt het nieuwe walrussenverblijf in Pairi Daiza

Pairi Daiza bouwt momenteel aan een verblijf voor walrussen in een nieuw themagebied in het park. 

In het nieuwe themadeel La Sterre du Froid wordt momenteel nog gewerkt aan verblijven voor ijsberen, walrussen en pinguïns. Het themagebied had de afgelopen kerstvakantie al klaar moeten zijn, maar slechts een deel van het gebied werd opengesteld.

Het walrussenverblijf grenst aan het ijsberenverblijf waarbij de dieren elkaar kunnen zien door een glaswand in het water. Er staan twee verblijven voor walrussen ingetekend, die straks plaats moeten bieden aan in ieder geval drie walrussen die in december vanuit Valencia naar Hamburg kwamen.

In Pairi Daiza kunnen bezoekers de walrussen straks boven en onderwater bekijken. In een aantal hotelkamers hebben gasten zelfs onderwaterzicht op de dieren. Deze hotelkamers zijn vanaf 21 maart te boeken, naar verwachting zijn de walrussen dan ook zichtbaar voor bezoekers.

Reacties zijn gesloten.