SeaWorld Abu Dhabi wordt stuk kleiner dan verwacht

Het nieuwe SeaWorld park in Abu Dhabi lijkt flink kleiner te worden dan in eerste instantie verwacht. Dat blijkt uit recent uitgelekte ontwerpen van het park.

Voor het nieuwe park in Abu Dhabi is een flink stuk grond aangekocht, maar daar lijkt voorlopig slechts de helft van bebouwd te gaan worden. Op eerdere tekeningen was een compleet park met meerdere gebieden te zien. Op de laatste schets is maar één gebouw zichtbaar. In verband met de hoge temperaturen in Abu Dhabi wordt het gehele park overdekt.

Het park in Abu Dhabi wordt het eerste SeaWorld park zonder orka’s. Het park zal diverse soorten zeezoogdieren gaan huisvesten, welke soorten dit worden is nog onbekend. Daarnaast zal het park een aquarium krijgen en diverse attracties. Ook wordt er een opvangcentrum voor zeedieren geopend.

Het nieuwe park in Abu Dhabi komt te liggen op Yas Island, een gebied met water en attractieparken. SeaWorld zal het park samen met Miral, een investeringsmaatschappij uit de Verenigde Arabische Emiraten, gaan exploiteren. Het nieuwe park zal in 2022 haar deuren openen.

Reacties zijn gesloten.