SeaWorld lanceert educatieve orkashow in Orlando

Vandaag toonde SeaWorld Orlando voor het eerst orkavoorstelling Orca Encounter. Vanaf 1 januari vervangt deze nieuwe meer op educatie gerichte voorstelling de theatrale show One Ocean in Orlando en Texas. 

Een week geleden kondigde SeaWorld aan dat de voorstellingen in Orlando en Texas vanaf 1 januari 2020 vervangen gaan worden door de meer op educatie gerichte voorstelling Orca Encounter. Vandaag werd in Orlando al een sneak preview van de voorstelling vertoond.

De voorstelling heeft dezelfde inhoud als de variant in San Diego, maar is in een nieuw jasje gestoken. Zo is er muziek te horen uit de oude voorstelling One Ocean en wordt er aanzienlijk meer live gesproken door de verzorgers van de dieren, in San Diego wordt daarbij gebruik gemaakt van een voice-over. Verder wordt er in Orlando en Texas gebruik gemaakt van het oude decor. In San Diego Daar werd in 2017 het decor vernieuwd naar een natuurlijk landschap. In de andere twee SeaWorld parken lijkt daar nog geen sprake van.

De komst van Orca Encounter in Orlando en Texas liet op zich wachten. Sins 2017 is Orca Encounter al te zien in SeaWorld San Diego. Destijds werd aangekondigd dat Orlando en Texas in 2018 en 2019 zouden volgen.

Geplaatst door Stand With Seaworld op Maandag 30 december 2019

Beelden van Orca Encounter in SeaWorld Orlando 

Reacties zijn gesloten.