Door haai aangevallen dolfijn herstelt in SeaWorld

In SeaWorld Orlando herstelt een tuimelaardolfijn van meerdere bijtwonden van een haai. Het dier strandde op 27 februari aan de oostkust van Florida.

De vrouwelijke dolfijn ontving eerste hulp van personeel van het Georgia Aquarium. Het dier bleek sterk vermagerd en had meerdere bijtwonden van een haai. Uiteindelijk werd het dier overgebracht naar het opvangcentrum van SeaWorld Orlando. Op dit moment krijgt het dier 24 uur per dag zorg en wordt haar situatie nog kritiek genoemd.

SeaWorld Orlando heeft een opvangcentrum waar jaarlijks honderden dieren zoals zeekoeien, dolfijnen en zeeschildpadden worden opgevangen. In 50 jaar tijd hebben de opvangcentra van SeaWorld ruim 31.000 dieren opgevangen en gerehabiliteerd.

Reacties zijn gesloten.