Belgisch dolfinarium bouwt aan nieuwe show

Het Belgische Boudewijn Seapark bouwt momenteel aan een nieuw decor voor een nieuwe dolfijnenshow. De nieuwe show zal vanaf 31 maar te zien zijn.

Momenteel wordt het oude decordoek vervangen door een groot wit doek. Projecties op dit doek worden het decor van de nieuwe dolfijnenshow ‘Moana’s Blue World’. Moana is een dolfijn die in 2015 werd geboren in het Belgische park. Nadat het dak van het dolfinarium sinds een aantal jaren verduisterd kan worden, wordt er ook al gebruikt gemaakt van lichteffecten tijdens de show.

Het Boudewijn Seapark is het enige park met dolfijnen in België. Het park is eigendom van het Spaanse Aspro Parks. Het aantal bezoekers voor het park stijgt al jaren, deze zomer behaalde het park 8% meer bezoekers.

Reacties zijn gesloten.