Roddels uit Oceanografic

Het lijkt wel alsof het in de mode is, na Marineland Canada en Seaworld ligt nu ook het Spaanse Oceanografic onder vuur door onthullingen van ex-werknemers. De enige mannelijke walrus Yuri in het park zou overleden zijn door het inslikken van stenen.  Naast dat het overlijden van de walrus vervelend is te noemen is het een ramp voor de toekomstige fok met walrussen in Oceanografic. Walrussen zijn vrij zeldzaam binnen Europa en aan mannelijke walrussen is al helemaal een tekort.
Uiteraard bleef het niet alleen bij het verhaal over de zwaargewicht. Dolfijnen zouden duikers ‘aanvallen’ en de zeeleeuwen zitten in vies water. Verder zou beloega Kairo zwaar depressief zijn. Of dit te wijten is aan het Spaanse park is echter de vraag. De beloega kwam in 2003 uit een park in Argentinië waar hij alleen in een nog kleinere huishouding zat. Wie die ex-werknemers zijn wordt echter niet genoemd, voor hetzelfde geld zijn het een aantal wraakzoekende werkloze frietbakkers.

Reacties zijn gesloten.