Update: SeaWorld verbouwt orkabassin

SeaWorld San Diego verbouwt momenteel het orka showbassin. Deze zomer zal de nieuwe meer educatieve voorstelling ‘Orca Encounter’ te zien zijn.

In een video is te zien dat het oude decor volledig verwijderd is en een nieuwe stellage wordt geplaatst. Buiten het park worden momenteel kunstrotsen gemaakt die later op  het stalen decor geplaatst zullen worden. Verder worden er dennenbomen tussen de rotsen geplaatst om het decor er zo natuurlijk mogelijk uit te laten zien.

Orca Encounter zal een educatieve inhoud krijgen waarin meer gefocust wordt op orka’s in de natuur. De orka’s zullen tijdens de nieuwe voorstellingen vooral natuurlijk gedrag laten zien. Naar verwachting zal eind mei ‘Orca Encounter’ al te zien zijn in SeaWorld San Diego.

Reacties zijn gesloten.