Opmerkelijk: Lenie ’t Hart ineens fan van SOS Dolfijn

Lenie ’t Hart springt in de bres voor Stichting SOS Dolfijn. Dat is opmerkelijk, want in het verleden sprak de zeehondenredster zich meerdere malen negatief uit over het opvangcentrum voor walvisachtigen. 

Lenie schrijft in een open brief dat SOS Dolfijn moet blijven. Op dit moment heeft SOS Dolfijn geen opvangcentrum omdat zij eind vorig jaar vertrokken uit het Dolfinarium. Waarschijnlijk is dat ook de reden dat ’t Hart ineens weer fan lijkt te zijn van de stichting, zij heeft nooit onder stoelen of banken gestoken tegenstander te zijn van het Dolfinarium. Toen SOS Dolfijn nog wel samenwerkte met het Dolfinarium uitte ’t Hart zich meerdere malen negatief over SOS Dolfijn en sloeg zelfs een uitnodiging voor een jubileumdag van de stichting af.

Momenteel is SOS Dolfijn in gesprek met meerdere partijen om een nieuw opvangcentrum te starten. De verwachting is dat binnen enkele maanden een nieuwe plek gevonden zal worden.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>