Video: laatste dieren Aquatopia vertrekken

Aanstaande vrijdag vertrekken de laatste dieren uit het inmiddels gesloten aquarium Aquatopia in Antwerpen. Afgelopen maand verhuisden de meeste dieren al naar andere plekken in binnen- buitenland.   

Ruim 200 zoetwatervissen verhuisden naar duikcentrum Todi in Beringen, maar de meeste vissen gingen naar Zoo Antwerpen. Circa 100 roodbuikpiranha’s vertrokken vorige week naar Pairi Daiza. In totaal 37 dieren, waaronder drie koeneusroggen en een napoleonvis, vertrokken naar Burgers’ Zoo in Arnhem. Een koppel rode tegu’s, zes korenslangen en vijf vuurbuikpadden gingen naar Serpentarium Blankenberge. De grijze rifhaai vertrok naar Tropen-Aquarium Hagenbeck in Hamburg. Verder maakten een luipaardhaai en twee zeeschildpadden de oversteek naar aquarium The Deep in Engeland.

Aquarium Aquatopia sloot per 9 januari haar deuren, het wordt vervangen door een nieuwe grote toeristische attractie.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>