Plannen waterpark Dolfinarium bekend

De eerste tekeningen van het te bouwen waterpark op het Dolfinarium terrein zijn bekend. Achter het buitenverblijf voor de dolfijnen moet voor de zomer ‘Aqualand’ verschijnen.

Vorig jaar werd al bekend dat eigenaar Aspro een nieuwe weg in wil slaan door een waterpark te bouwen in Harderwijk. De nadruk zou dan op attracties en educatie moeten komen te liggen. Ook de ingang van het park zal verplaatst worden. Het plan bestaat uit twee fases. Om de tweede fase uit te voeren moet eerst het bestemmingsplan gewijzigd worden. Aqualand is een merk van Aspro en onder die naam heeft het concern meerdere waterparken in onder andere Spanje.

Het Dolfinarium heeft al jaren te maken met teruglopende bezoekersaantallen. Volgens velen komt dit door de kritiek van activisten en de weinige vernieuwing in het park. Of de Nederlandse zomers het park genadig zullen zijn zal moeten blijken. 

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>