Tickets Dolfinarium niet duurder als 18,50 euro

Het komende half jaar kosten tickets voor het Dolfinarium Harderwijk online niet meer als 18,50 euro. Normaal kost een kaartje voor volwassenen aan de poort 27,50 euro.

Op de website van het Dolfinarium staat dat entreekaarten op datum tot en met 30 juni 2017 slechts 16,50 euro kosten. In de maanden juli en augustus betalen bezoekers 18,50 euro voor een online ticket. Het is bijzonder dat een dierenpark zoveel korting aanbied op haar website, veel parken geven slechts 1 à 2 euro korting per kaartje. Vorig jaar gaf het Dolfinarium ook al veel korting, het zeedierenpark trok toen 586.300 bezoekers.

Op 18 februari opent het Dolfinarium haar poorten weer voor het nieuwe seizoen. Op die dag wordt ook de 55ste verjaardag van tuimelaardolfijn Skinny op een bijzondere manier gevierd. Skinny is de oudste dolfijn van Europa.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>