Video: SeaWorld plaatst trailer nieuwe orkavoorstelling

SeaWorld heeft een nieuwe video geplaatst met meer beelden van de nieuwe orkavoorstelling ‘Orca Encounter’. Afgelopen zondag was de laatste orkashow ‘One Ocean’ te zien in SeaWorld San Diego. Aankomende zomer zal de nieuwe meer educatieve voorstelling daar al te zien zijn.

De nieuwe voorstelling zal een educatieve inhoud krijgen waarin meer gefocust wordt op orka’s in de natuur. De orka’s zullen tijdens de nieuwe voorstellingen vooral natuurlijk gedrag laten zien. De dieren blijven wel gewoon hun sprongen maken, maar gebaseerd op natuurlijk gedrag.

Vanaf volgend jaar zal de nieuwe voorstelling ook in SeaWorld Orlando te zien zijn en vanaf 2019 in SeaWorld Texas. Gedurende de verbouwing in SeaWorld San Diego zijn er aangepaste voorstellingen te zien in een ander orkabassin.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>