SeaWorld verbouwt dolfijnenverblijf in 2017

Volgend jaar wordt de Dolphin Nursery in SeaWorld Orlando verbouwt. Het bassin krijgt grote onderwaterruiten en een liftbodem. Verder investeert het park in meer educatie rondom het verblijf.

De Dolphin Nursery is een van de oudste bassins in het park. Vroeger was het voor bezoekers mogelijk om de dieren te voeren in dit bassin. Seaworld huisvest haar tuimelaardolfijnen verder nog in het Dolphin Theater en Dolphin Cove. In Dolphin Cove zijn de dieren ook onderwater te zien en is het voor bezoekers mogelijk de dieren te voeren.

Waarom Seaworld investeert in een verbouwing van juist dit verblijf is onduidelijk. De grootte en inrichting van het bassin lijkt achterhaald. Zo biedt het bassin geen mogelijkheid dieren te separeren.

In 2018 zal het park in Orlando haar orkabassin grondig aanpassen. Zo zal het decor gewijzigd worden en is er vanaf dan een educatie voorstelling met orka’s te zien.

Reacties zijn gesloten.