SOS Dolfijn pakt biezen

SOS Dolfijn is haar spullen aan het pakken. Momenteel staat het opvangcentrum vol met verhuisdozen en wordt een groot deel van de inboedel ingepakt. Per 1 januari verlaat de stichting het Dolfinarium terrein.

Naast materiaal om de gestrande dieren te verzorgen is ook al het educatiemateriaal verwijderd en ingepakt. De stichting stalt de spullen tijdelijk elders totdat een andere locatie is gevonden.

Bruinvis Nena die momenteel nog gerehabiliteerd wordt verblijft in het bruinvissenverblijf van het Dolfinarium. Daar wordt het dier verzorgd door personeel van SOS Dolfijn. De verwachting is dat zij volgend jaar zal terugkeren naar zee.

Waar SOS Dolfijn precies naartoe verhuisd is nog onbekend. Momenteel worden er gesprekken gevoerd met meerdere partijen. Als dit leidt tot een akkoord zal de stichting naar de Noordzeekust verhuizen. Tot die tijd blijft de stichting klaar staan voor walvisachtigen in nood en blijft het educatieteam actief.

Reacties zijn gesloten.