SeaWorld Texas plant bouw opvangcentrum

SeaWorld Texas maakte vandaag bekend dat zij een samenwerking aangaat met het Texas Marine Mammal Stranding Network. De komende drie jaar zal SeaWorld een extra bijdrage van 1 miljoen dollar leveren en een nieuw rehabilitatiecentrum openen in San Antonio. 

Het SeaWorld park in Texas heeft momenteel geen dergelijk rehabilitatiecentrum. Dit in tegenstelling tot de twee andere parken van SeaWorld. Het park in Texas zal vooral hulp gaan verlenen langs de kust van de Golf van Mexico.  SeaWorld is de grootste rehabilitatieorganisatie voor zeedieren in de Verenigde Staten. Sinds de oprichting van SeaWorld werden al 29.000 dieren gerehabiliteerd.

De afgelopen jaren investeerde SeaWorld al meer in het park in Texas.  Zo werd het zeeleeuwenverblijf verbouwd en kregen de tuimelaardolfijnen een nieuw onderkomen. Voor volgend jaar staat de opening van een nieuwe achtbaan gepland, opvallend is dat deze achtbaan het SeaWorld Rescue thema krijgt.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>