Rancho Texas maakt aankomst dolfijnen bekend

2016-12-14-lanzarote4

Twee weken na de aankomst maakt Rancho Texas Park op Lanzarote de komst van vier tuimelaardolfijnen bekend. De vier mannelijke dieren afkomstig uit Zoo Duisburg en Tiergarten Nürnberg zwemmen sinds 28 november op het eiland. De bouw van het bassin nam meer dan anderhalf jaar in beslag. Het bassinstelsel bestaat uit een showbassin, twee separatiebassins en een medical pool.

Rancho Texas Park is het eerste park sinds 2009 dat een dolfijnenverblijf opent. Dit gebeurde voor het laatst in het Franse Planete Sauvage. Rancho Texas Park is eigendom van een zelfstandig ondernemer en huisvest ook zeeleeuwen. Wanneer de dolfijnen te zien zullen zijn voor publiek is onbekend.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>