Seaworld opent park in Abu Dhabi

2016-12-13-seaworld-abu-dhabi2

In 2022 zal een nieuw Seaworld park openen in Abu Dhabi.  Dit zal het concern doen in samenwerking met Miral. In Abu Dhabi opende Miral eerder onder andere al Ferrari World en Yas Waterworld, zij zullen ook verantwoordelijk zijn voor de bouw en exploitatie van het park. Seaworld levert daarbij de merknaam en expertise.

Het park zal geen orka’s huisvesten, niet geheel verrassend omdat Seaworld eerder dit jaar  bekend maakte te stoppen met de fok van orka’s. Wel zullen er andere zeezoogdieren en een groot aquarium in het park komen. Of deze dieren uit de bestaande Seaworld parken komen is onduidelijk, maar aannemelijk.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>