AquaZoo vernieuwt ijsberenverblijf

AquaZoo Leeuwarden heeft haar ijsberenverblijf vernieuwd. Vorige week werd het verblijf voor de voorlopig nog enige ijsbeer aangepast.

Het verblijf werd vernieuwt met een uitkijkpunt. Daarvoor werden materialen gebruikt van de zeeleeuwentribune. Momenteel leven er nog twee Californische zeeleeuwen in het park, het lijkt er op dat die twee dieren het park binnenkort gaan verlaten.

Sinds juni vorig jaar verblijft er enkel nog een mannelijke ijsbeer, Felix, in de Friese dierentuin. Na de zomer zal dat dier vertrekken naar een andere dierentuin, waarna AquaZoo een koppel ijsberen verwacht.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>