Beloega drachtig in Amerikaans aquarium

In het Amerikaanse Georgia Aquarium wordt opnieuw een jonge beloega verwacht. Het jong van de twintig jaar oude beloega wordt in april verwacht. 

In februari vorig jaar kwam het moederdier, genaamd Whisper, vanuit SeaWorld Orlando naar Georgia Aquarium. In Orlando werd het dier als een drachtig, maar dat jong overleed na de geboorte. Daarvoor leefde het dier in SeaWorld San Antonio, waar het dier ook twee keer drachtig raakte, maar ook die jongen overleefden het niet.

Het Georgia Aquarium is het grootste aquarium van de Verenigde Staten en huisvest sinds de opening in 2005 beloega’s. Tot op heden is het het park nooit gelukt om de soort succesvol te laten voortplanten. Op dit moment leven er vijf beloega’s  in het aquarium.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>