Dolfinarium wil met lesprogramma weer schoolreisjes lokken

Het Dolfinarium lijkt zich met de presentatie van een nieuw educatief lesprogramma weer te richten op schoolreisjes. 

Eerder dit jaar kwam het park nog in het nieuws toen dierenrechtenorganisaties opriepen te stoppen met schoolreisjes naar het Dolfinarium. Volgens hen gaf het park ‘verkeerde educatie’. Door de presentatie van het nieuwe lesprogramma lijkt het Harderwijkse park daar op te reageren. Op een door het park georganiseerde lerarendag werd het nieuwe educatieve lesprogramma gepresenteerd aan basisschooleraren.

Tijdens het lesprogramma leren leerlingen meer over het gedrag, de leefomgeving en de bedreigingen van zeezoogdieren. Aan het einde van het programma ontvangen kinderen het diploma ‘Beschermer van de Oceaan’. Het lesprogramma kost € 2,50 per kind.

One comment

  1. Lizette Maas

    en overal moet je bij jet dolfinarium maar voor betalen..willen ze op die manier hun bijna 4 miljoen verlies compenseren?? 😀

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>