Eerste dieren aangekomen in nieuw mega aquarium Frankrijk

De eerste vissen zijn aangekomen in de nieuwe uitbreiding van het Franse Nausicaa Aquarium. Op 19 mei  opent de uitbreiding voor publiek.

Op de beelden is een adelaarsrog in een quarantainebassin te zien. In het grote aquarium met onderwatertunnel is een school sardines te zien. Er zullen uiteindelijk ook  mantaroggen en zeeschildpadden naar het aquarium komen. Het aquarium heeft zo’n 2,5 miljoen euro begroot voor het verkrijgen van dieren.

De uitbreiding krijgt een bassin met een inhoud van 9,5 miljoen liter zout water en wordt daarmee de grootste aquariumtank van Europa. Het aquarium wil in de toekomst ook een poolgedeelte met onder andere walrussen openen.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>