Wilde orka’s aangekomen in Chinees aquarium

In China zijn opnieuw twee orka’s aangekomen uit Rusland. De dieren zijn bestemd voor Wuxi Changqiao Ocean Kingdom. 

De twee dieren verblijven al zo’n 30 dagen in quarantaine in een centrum achter de schermen. In december kwamen de orka’s aan uit Rusland, waar de dieren zijn gevangen. Van de dieren zelf zijn nog geen beelden opgedoken. Enkel foto’s van het transport en later een tweetal foto’s van het centrum waar de twee dieren verblijven zijn online te vinden. De orka’s zullen pas in 2020 zichtbaar zijn voor publiek, wanneer het park haar deuren opent.

Orka’s zijn momenteel mateloos populair in China. Eerder al presenteerde Chimelong Ocean Kingdom negen orka’s. Dat park maakte eerder deze maand bekend samen te gaan werken met een Japans aquarium in de fok van orka’s. 

Inspectie in centrum


Transport vanuit Rusland

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>