Jonge walrussen SeaWorld zichtbaar voor publiek

De twee jongen walrussen in SeaWorld Orlando zijn sinds deze week te zien  voor publiek. 

De twee jonge dieren, Aku en Ginger, zijn beide een half jaar oud. Ginger werd in juni in SeaWorld Orlando geboren en Aku werd door het Alaska Sealife Center opgevangen. In november verhuisde Aku naar SeaWorld.

De twee dieren verblijven in het voormalige ijsberenverblijf, dat tot voor kort nog door zeehonden werd bewoond, in het gebied ‘Wild Arctic’. In dat gebied leven ook beloega’s en twee volwassen walrussen. In het zeeleeuwenstadium van het park leeft ook een walrus welke te zien is tijdens de zeeleeuwenshow.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>