Eerste foto’s nieuwe aquarium Poema del Mar

Het nieuwe aquarium Poema del Mar op Gran Canaria opent op 17 december pas haar deuren. Scherpe Rugvinnen kan alvast de eerste beelden van de binnenzijde van het aquarium tonen.

Het gebouw is ingedeeld in drie gebieden. Van het deel met een tropische kas zijn de eerste foto’s opgedoken. Op de beelden is de tropische hal te zien, waarbij duidelijk wordt dat dit gebied op verschillende hoogtes is te bezoeken en dat de eerste dieren al zijn aangekomen. In dit deel zullen ook diverse soorten vissen, vogels en reptielen worden toegevoegd.

De publiekstrekker wordt een aquariumtank met een inhoud van 5,5 miljoen liter en een onderwaterruit van 36 meter breed en 7 meter hoog. Het aquarium wordt gebouwd door de familie Kiessling, die ook eigenaar is van Loro Parque en Siam Park op Tenerife. 

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>