Vancouver Aquarium krijgt walrussen

Vancouver Aquarium zal binnenkort twee walrussen verwelkomen. De twee dieren komen uit het aquarium van Quebec.

Vorig jaar mei werden Lakina en Balzak geboren in het aquarium van Quebec. De twee walrussen leefden daar samen met hun moeders. De vader van de twee verbleef in een apart verblijf. Het Quebecse aquarium wil de vader weer introduceren bij de moeders en daarom moeten de twee jonge dieren verhuizen.

Het Vancouver Aquarium heeft nog niet bekend gemaakt waar de twee walrussen een verblijf krijgen. Het is de eerste keer dat het Vancouver Aquarium walrussen zal huisvesten. Eerder huisvestte het aquarium ook beloega’s, maar die overleden kort na elkaar eind 2016. In dat verblijf leven nu Stellerzeeleeuwen.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>