Dolfinarium breekt waterpark weer af

Het Dolfinarium is een deel van het nieuwe waterpark weer aan het afbreken. Een deel van het speeltoestel wordt vervangen. 

Het Dolfinarium vertelt aan de Stentor niet tevreden te zijn over de kwaliteit van het aquapark. Er worden nu nieuwe objecten gemaakt in Mexico zoals een auto, een huisje en glijbanen. Het is onduidelijk wanneer de nieuwe onderdelen weer geplaatst worden.

In eerste instantie was het de bedoeling het waterpark in augustus te openen. Dat werd niet gehaald en nu zal de nieuwe attractie volgend jaar open gaan. Met de bouw van het waterpark slaat eigenaar Aspro Parks een nieuwe weg in met het Harderwijkse park.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>