Beloega overlijdt voor geboorte in Georgia Aquarium

Het langverwachte beloega jong in het Georgia Aquarium is gisteren voor de geboorte overleden. Het moederdier maakt het goed.

Gisterochtend traden er complicaties op bij het moederdier. Het jong bleek in een verkeerde houding te liggen waardoor het jong niet op een normale manier ter wereld kon komen. Ook bleek dat het jong niet meer in leven was. Met hulp van dierenartsen en dierverzorgers is het jong uiteindelijk ter wereld gekomen.

Om het moederdier voldoende rust te geven is het beloegaverblijf momenteel nog gesloten voor publiek. Deze zomer werd bekend dat beloega Qinu drachtig was. In SeaWorld Orlando beviel in juli ook een beloega van een jong dat vlak na de geboorte overleed. In september werd in SeaWorld Texas een jonge beloega geboren. Dat jong maakt het goed.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>