Acteur aangeklaagd na demonstratie in SeaWorld

Acteur James Cromwell is aangeklaagd na het verstoren van een orkavoorstelling in SeaWorld San Diego. 

De 77-jarige acteur, bekend van onder meer American Horror Story en Babe, werd in juli opgepakt toen hij in het park protesteerden tegen shows met orka’s. Dat deed hij met een megafoon. “SeaWorld Sucks” en “Deze dieren lijden en jullie weten dat allemaal”, scandeerde Cromwell richting het aanwezige publiek.

De acteur riskeert negentig dagen gevangenisstraf of een boete van 400 dollar. Crommwell moest eerder al de gevangenis in nadat hij protesteerde tegen een energiecentrale. Hij weigerde toen een boete te betalen waarna hij de cel in ging.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>