Zoo Magdeburg wil aquarium bouwen

Zoo Magdeburg wil uitbreiden en heeft plannen om een ​​aquarium te bouwen voor 50 à 60 miljoen euro.

Uit een haalbaarheidsonderzoek moet blijken of de bouw van het aquarium mogelijk is. De resultaten van dat onderzoek worden naar verwachting in maart bekend. Een groot deel van de bouwkosten zal van EU-fondsen betaald moeten worden.

Volgens de directeur van Zoo Magdeburg bestaat er nog geen aquarium in Midden-Duitsland van deze geplande schaal. Ook wil de dierentuin graag op internationaal niveau meedoen en volgens de directeur heeft een aquarium een grote aantrekkingskracht.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>