Trailer: Bouw Burgers’ Mangrove te zien op SBS6

Vanaf vanavond is er op SBS6 een vierdelige documentaire te zien over de bouw van de nieuwe tropenhal Mangrove in Burgers’ Zoo.

In de nieuwe hal zijn de drie zeekoeien van het Arnhemse dierenpark voor het eerst onderwater te zien. Ook leven er krabben, vlinders, vogels, vissen en schildpadden. De makers van de documentaire hebben het hele bouwproces vanaf de start in september 2016 tot en met de officiële opening gevolgd.

Ook reizen de documentairemakers samen met de ontwerper van de hal naar Belize, een land in Centraal-Amerika. Daar beschermt Burgers’ Zoo al meer dan 27 jaar een natuurgebied van 234 km², de inspiratiebron voor de nieuwe tropenhal.

De serie ‘Project Mangrove: Een stukje Belize in Arnhem’ is vanaf vanavond om 23.30 uur vier weken lang bij SBS 6 te zien. De afleveringen worden elke zaterdag om 16.30 uur en elke zondag om 12.00 uur herhaald.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>