Jonge dolfijn overleden in Zoo Duisburg

De jonge dolfijn die vorige week zaterdag werd geboren in Zoo Duisburg is gisteren plotseling overleden. 

Het jong van moeder Daisy leek in goede gezondheid en zoogde goed. Gisterochtend kreeg het jong plotseling krampen en stierf het enkele minuten later. Dierverzorgers konden niets meer voor het jong doen.

Waaraan het jong overleed is een raadsel voor de dierentuin. In de eerste paar  weken is een dolfijnenjong zowel in de natuur als in dolfinaria erg kwetsbaar. Op het lichaam van het dolfijnenjong zal autopsie worden verricht. De dierentuin verwacht later met de uitslag naar buiten te treden.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>