Beloega geboren in SeaWorld Texas

Gisteren is in SeaWorld San Antonio een beloega geboren. Moeder en jong maken het goed, aldus het park. 

Het jong wordt momenteel geobserveerd door dierverzorgers en veterinaire staf, het is nog onduidelijk of het jong een mannetje of een vrouwtje is. Moeder van het jong is beloega Crissy, zij kreeg al meerdere keren een jong in het park in Texas.

Met de geboorte van het jong leven er nu negen beloega’s in SeaWorld San Antonio. Daar zijn de dieren te zien in het ‘beluga stadium’ waar ook een groep witzijdedolfijnen leeft. Het verblijf is momenteel afgesloten en het jong is enkel te zien tijdens speciale bezoekuren.

De fok met beloega’s in de Verenigde Staten verloopt mondjesmaat. Eerder dit jaar overleed een jong vlak na de geboorte in SeaWorld Orlando. In het Georgia aquarium wordt deze herfst nog een beloegageboorte nog verwacht.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>