Aquazoo Düsseldorf kampt met lekkage in week voor opening

Een week voordat het vernieuwde Aquazoo Löbbecke Museum in Düsseldorf haar deuren opent, blijkt het verblijf voor papagaaiduikers lek te zijn. De geplande opening op 22 september gaat wel door.

Deze week moet het lek in het verblijf voor papagaaiduikers worden gedicht. Het oorspronkelijke verblijf voor ezelspinguïns is omgebouwd naar een verblijf voor papagaaiduikers.

Het aquarium kampte tijdens de verbouwing al vaker met tegenslagen. In 2013 sloot het aquarium haar deuren waarna het volgens planning in 2015 weer open zou gaan. Dat werd niet gehaald omdat één van de aannemers failliet ging en nieuwe aquaria lek bleken te zijn. Daardoor werd de opening twee keer uitgesteld.

Naast aquaria met zwartpuntrifhaaien, vissen en koralen komen zal het aquarium ook verblijven voor zwartvoetpinguïns, papegaaiduikers en naakte molratten krijgen. In een tropische kas zijn krokodillen en vlinders te zien.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>