Dolfinaria treffen maatregelen door orkaan

Dolphin Discovery Tortola voor en na orkaan Irma

Door de komst van orkaan Irma hebben diverse parken maatregelen moeten treffen om hun dieren in veiligheid te brengen. 

Dolphin Discovery Tortola op de Britse maagdeneilanden werd hevig getroffen door de orkaan en verwoestte de verblijven voor tuimelaardolfijnen. Ondanks de orkaan maken de dieren het goed volgens het park.

Dolphin Connection, een park op de Florida Keys, verhuisde uit voorzorg vijf tuimelaardolfijnen naar SeaWorld Orlando. Vandaag zal SeaWorld Orlando door de komst van de orkaan eerder sluiten en zal het park naar verwachting morgen en maandag gesloten zijn.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>