Recorddrukte in AquaZoo Friesland

AquaZoo Friesland in Leeuwarden heeft gisteren een recordaantal van meer dan 1900 bezoekers ontvangen. 

Volgens vestigingsmanager Jeroen Loomeijer komt dit mede door investeringen in nieuwe dierverblijven, horeca en speelgelegenheden. Vorige maand werd er nog een compleet nieuw dierverblijf geopend met vier nijlkrokodillen. Vorig jaar trok AquaZoo 130.000 bezoekers, dit jaar telde het park al meer als 100.000 bezoekers.

Ook in andere dierenparken, zoals Burgers’ Zoo en Dolfinarium Harderwijk, was het druk gisteren. Het mooie weer in de zomervakantie zorgde voor één van de drukste dagen van jaar in de Nederlandse dierenparken.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>