SeaWorld vangt dwergpotvis op

SeaWorld San Diego heeft een gestrande dwergpotvis opgevangen. Het nog jonge dier wordt momenteel 24 uur per dag geobserveerd in het opvangcentrum van het park.

Op 28 juli strandde de dwergpotvis aan de kust van San Diego waarna het slechts een paar weken oude dier werd overgebracht naar SeaWorld. Daar wordt het dier nu 24 uur per dag geobserveerd en krijgt het dier kunstmatige walvismelk toegediend.

Het komt vaker voor dat een jonge dwergpotvis aanspoelt, maar zelden overleefd het dier de stranding en kan het worden opgevangen. SeaWorld San Diego heeft een opvangcentrum waar jaarlijks honderden dieren zoals zeeleeuwen, walvisachtigen en zeeschildpadden worden opgevangen.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>