Video: pinguïnverblijf Sea Life Parijs geopend

Gisteren heeft Sea Life Paris Val d’Europe een nieuw Arctisch pinguïnverblijf geopend. Eigenaar Merlin Entertainments investeerde 4,3 miljoen euro in het Parijse aquarium. 

Afgelopen donderdag kwamen er 14 ezelspinguïns aan uit aquarium Océanopolis in Brest. In september worden er nog 6 koningspinguïns uit een Sea Life vestiging in Nieuw-Zeeland verwacht. De pinguïns hebben een overdekt verblijf met een bassin met 127.000 liter water. Het verblijf wordt gekoeld tot 4 à 5 °C.

Sea Life Paris Val d’Europe ligt vlak naast Disneyland. Met de investering hoopt het aquarium dit jaar 25% meer bezoekers te trekken. Eigenaar Merlin Entertainments heeft meer dan 40 Sea Life vestigingen over de hele wereld.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>