Zeeberen Pairi Daiza terug verhuisd

De Zuid-Afrikaanse zeeberen van het Belgische dierenpark Pairi Daiza zijn verhuisd naar hun oorspronkelijke verblijf ‘Algoa Bay’, naast het aquariumgebouw.

De zeeberen waren daar tot enkele jaren geleden al gehuisvest, maar verhuisden toen naar een Afrikaans paaldorp elders in het park. In het verblijf ‘Algoa Bay’ kwamen toen gewone zeehonden te leven. De zeehonden zijn afgelopen wintersluiting verhuisd naar een geheel nieuw verblijf in het grote meer dat in het midden van het park.

Na een grondige renovatie zijn nu de Zuid-Afrikaanse zeeberen te bewonderen in ‘Algoa Bay’, daar zijn ze ook weer onderwater te zien. De zeeberengroep in Pairi Daiza bestaat uit een mannetje en drie vrouwtjes. In het Afrikaanse paaldorp komen nu dwergnijlpaarden.

Pairi Daiza is momenteel het best bezochte dierenpark van de Benelux, vorig jaar trok het Belgische park ruim 1,75 miljoen bezoekers.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>