SeaWorld heropent dolfijnenverblijf

SeaWorld Orlando heeft afgelopen week het vernieuwde dolfijnenverblijf ‘Doplhin Nursery’ heropent. Het bassin heeft onder andere een onderwaterruit gekregen. 

Het verblijf stond een aantal maanden leeg tijdens de verbouwing. Er is een grote gebogen ruit geplaatst en enkele kleinere ruiten waardoor de dieren onderwater te zien zijn. Verder is het bassin aangekleed met kunstrotsen, heeft het bassin een liftbodem gekregen en is er een grote overkapping over het bassin geplaatst die schaduw moet bieden aan de dieren. Op een groot beeldscherm geeft het park meer informatie over tuimelaardolfijnen.

Seaworld Orlando huisvest haar tuimelaardolfijnen ook op twee andere plekken, in het Dolphin Theater en Dolphin Cove. In 2018 zal het park in Orlando ook haar orkabassin grondig aanpassen. Zo zal het decor gewijzigd worden en is de nieuwe orkavoorstelling ‘Orca Encounter’ dan te zien.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>