Nieuw Mississippi Aquarium wil dolfijnen

Afgelopen maand is er gestart met de bouw van een nieuw aquarium in Mississippi. Het aquarium wil onder andere tuimelaardolfijnen gaan houden. 

De eerste fase bevat een overdekt gedeelte met diverse aquaria met onder andere grote haaiensoorten. Als de financiering gehaald wordt plant het aquarium ook een buitengedeelte waar onder andere een verblijf voor tuimelaardolfijnen moet ontstaan.

Toen vorig jaar bekend werd dat het aquarium ook dolfijnen wil gaan houden kwamen diverse actiegroepen daar tegen in opstand. Van die protesten lijkt het aquarium zich tot nu toe weinig aan te trekken. 

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>