Zoo Praag presenteert nieuw poolgebied

Zoo Praag heeft gisteren de plannen gepresenteerd voor het nieuwe poolgebied ‘Expozice Arktida’ met ijsberen, zeehonden en verschillende noordelijke vogelsoorten.

Op meerdere artist impressions is te zien hoe het gebied gaat worden vormgegeven. Het poolgebied is onderdeel van een masterplan voor de komende vijf jaar. De Arctische verblijven worden gebouwd op het terrein waar nu een wilde ezelsoort een verblijf heeft. Zowel de ijsberen als de zeehonden zullen onderwater te zien zijn.

Zoo Praag heeft op dit moment al drie ijsberen. De dieren zijn gehuisvest in een verblijf dat stamt uit de jaren ’30 en niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd. Op de plek van het huidige ijsberenverblijf komen in de toekomst verblijven voor reuzenpanda’s en gouden stompneusapen.

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>