SeaWorld introduceert nieuwe orka-souvenirs

SeaWorld San Diego heeft met de komst van de nieuwe orkavoorstelling ‘Orca Encounter’ ook haar aanbod souvenirs gewijzigd. 

Bij een nieuwe koers horen ook nieuwe souvenirs moet het concern gedacht hebben. In het park in San Diego waar vorige maand een meer educatieve orkavoorstelling haar debuut maakte, is het souveniraanbod dan ook flink veranderd. In de shops op het park hangen nu t-shirts met educatieve teksten over onder andere de verschillende ecotypes orka’s en op de bekers staan nu afbeeldingen van orka’s uit de natuur.

SeaWorld slaat met de nieuwe orkavoorstelling een meer educatieve weg in die volgens het park moet aanzetten tot natuurbescherming. Komende jaren zullen de parken in Orlando en San Antonio ook een nieuwe meer educatieve orkavoorstelling krijgen. 

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>