Dolfinarium start met bouw waterpark

Het Dolfinarium is begonnen met de bouw van het nieuwe waterpark. Dat blijkt uit een tweet van het bouwbedrijf.

Eind vorig jaar werd al bekend dat het park deze zomer een waterpark wil openen. Op 18 januari vroeg het park een vergunning aan om een speeltoestel met bassin en een technische ruimte te bouwen. Op 15 mei werd de vergunning verleend. Voor eventuele grote glijbanen is nog geen wijziging van het bestemmingsplan aangevraagd.

Het waterpark zal de naam ‘Aqualand’ krijgen. Aqualand is een merk van Aspro en onder die naam heeft het concern meerdere waterparken in onder andere Spanje. Eerder werd al bekend dat eigenaar Aspro een nieuwe weg in wil slaan door een waterpark te bouwen in Harderwijk.

One comment

  1. Anneke Blasuw

    Lijkt me slim om je horizon te verbreden.Een echte publiekstrekker denk ik , tenminste voor de kids. Wij ouderen gaan voor het educatieve park en daar mogen de dolfijnen NIET ONTBREKEN .

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>