Verblijven vinpotigen grondig gerenoveerd

Point Defiance Zoo & Aquarium heeft 2,7 miljoen dollar geïnvesteerd in de verblijven van onder andere de walrussen, zeeleeuwen en zeeotters.

Afgelopen donderdag is ‘Rocky Shores’ heropend, het themagebied dat een kustlijn uitstraalt was al 35 jaar oud. Het rotsachtige verblijf voor de Californische zeeleeuwen en gewone zeehonden (830.000 liter) werd volledig vernieuwd. De Pacifische walrussen zijn in hun verblijf (475.000 liter) te zien door nieuwe kijkruiten. Ook de filtersystemen voor de dierverblijven zijn verbeterd. Naast de soorten vinpotigen leven er ook papegaaiduikers, zeekoeten en twee zeeotters in Rocky Shores.

Voor de bezoekers werd er een overdekte tribune gebouwd en zijn de educatieborden vernieuwd. Point Defiance Zoo & Aquarium hoopt op geboortes bij de walrussen, de man heeft recent met alle vrouwtjes gepaard.


Rocky Shores

Reageren

Je kunt de volgende HTML codes gebruiken:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>